Love blossom


★ navigation
choose and click

entries about affiliates

★ tagboard
leave ur footprints here


★ credits
big clap for them

Full template made by : Erah
Owner : Aida Nur Irdina
Others : EXO

Get ready to hiatus
DATE : Sunday, December 22, 2013
TIME : 5:23 AM


Assalamualaikum.Short entry! Anyone miss me? Hahaha tetiba je.Hari ni baru dapat publish post ni odg.Cuti sekolah dah nak habis!! 9 days to go sobs.I'm not ready yet.. i need more holidays.Blog aku ni pulak dah lama tak sign in.Asyik on twitter je.Template blog ni dah lama gila tak tukar.Malas plus tak sempat.Sedih betul.Time aku tak online datang perasaan nak update blog tapi bila dah online aku jadi malas.Aku tak tahu apa masalah aku.Tolong sembelih budak Aida ni.

Tahun depan,eh berapa hari je lagi nak masuk 2014 woi. Aida dah form 3.Lajunya masa berjalan.Sedih la.I'll be on hiatus soon tskk.I'll face PBSMR on October 2014.As a student,i want a good plus excellent results so i must focus on study.Tak boleh nak ber-fangirling dah tahun depan.Mak Aida dah bagi amaran dah.No kpop,no exo,no twitter,no social networks..okay i know this is for my own good.Stay strong,aida!

So pray for me,pray for my success.I'll be back as soon as my exam is over! Semoga Aida berjaya di dunia dan di akhirat.Amin.I'll stop here.Bye! xoxo


? Newer Post
Older Post ?